Hol is a valódi baj, az internetes demokráciával? Félek kevesen fogják egyáltalán megérteni amiről írni fogok. Szóval volt valaha egy lázadás Magyarországon, hogy megöli az internetes szabadságot a kormány a szolgáltatókra kirótt internet adóval. Igaz én nem fogok ingyen almás telefont osztani a mondókámat önzetlenül támogatóknak, de azért tessék csak jelezni, hogy hoppácska, ez valóban sokkal nagyobb gáz.

Azt hiszem ez sem a sok ujjacskás posztok közé fog emelkedni, de még is csak kényszert érzek, én a másképp európai, másképp világ polgár, másképpen falusi fiúból öreg emberré érett, két lábon járó szörnyeteg.

Magam is zenélgetek néha, időnként meg is osztom, már amit enged az internetes szabadság.Ám én, tisztában vagyok a helyemmel a világban és ezért tisztelettel és szeretettel nézegetem a nálam sokkal nagyobb tudású emberekről megosztott anyagokat, zenei felvételeket, újdonságokat és régiségeket. Illetve sokszor csak nézegetném....

Ez a videó is egy elrettentő példa lett a tehetség és az áldemokrácia mocskának a keveredéséről. Egy üde felvétel, ami zenei értékek és emberi érzések széles tárházát mutatja be.

Ám erre rátelepül az internet mocska, és az értéktelen szar szó szerinti reklámozása települ az emberi értékre. A bélflóra és John McLaughlin, na elmentek a jó édesanyátokba!

Nem tudok végignézni egy értékes zenei felvételt, mert a kor mocska beleszól. Ezért ki hajlandó lázadni? Pubikáim! Itt van a baj, ez a valódi probléma! Amikor az érték süllyed a mocsárba és a szarba szó szerint. Ok! Legyen reklám, az elején, meg a végén!Ha valaki régen megszakított volna egy koncertet, hasonló módon, a pofájába vágták volna a zsíros kenyeret, és a nyakába öntötték volna a pénzen vett vörös bort, a kellékek ott landoltak volna, ahova valók.

Értem, hogy nem érted! De a világ nyomora itt kezdődik! Amikor a pénz mozgatja a tehetséget és nem a tehetség a pénzt. Amikor a patkányok irányítanak, abból ilyen torzulások születnek. A világ csúcszenészei és a bélflóra így kerül, szartól büdös, megalázó kapcsolatba!

Ami az indulataim gerjesztette: