Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2015. November 21.

2015 november 21.-én a Terepjárók DSE rendezvényén jártam, Székesfehérváron. Köszönöm a lehetőséget. Érdekes este volt, kedvesen fogadtak. További bíztatást ad a zenélgetéshez a sok énekes kedvű ember. Aki pedig a keze munkájával is hozzájárult az estéhez és az ajándékaimhoz, nekik ez úton is köszönetemet szeretném kifejezni.

0 Tovább

Sűrű csillag...


Sűrű csillag ritkán ragyog az égen.Magyar népdal furulyán, a kíséretet az SB live hangkártya adja. A képeket kékre pingáltam.:-)

0 Tovább

Bujdosik az árvamadár

Furulyán előadott magyar népdal, a képeken a népdal szövege olvasható szinkronban a furulya hangjával.Hungarian folksong performed on a flute, on the pictures the text of the folksong in legible dubbing with the sound of the flute.
Kalmár Lajos-furulya-flute-magyar-népdal-népzene-hungarian folk song-ámítógépes felvétel-home recording

0 Tovább

Játszok egy gondolattal

Játszok egy gondolattal, játszik velem egy gondolat. Mikor is hallottam ezt először? Hmmm... Fedje jótékony homály. Aljas önreklámozás céljából szédölgök errefelé.

Pár videót megosztottam már . Nem nagy durranások, de a felejtésnél talán többet érdemelnek. Nincs velük komoly célom, egyszerüen így hozta a sorsom és a passzióim.

Ami a szomszédbosszantásnál többre is képes, azok kerültek ide. Néhány helyen kipróbáltam magam, és talán a videás megosztások voltak a negatív meglepetések. Igaz, nem is sokat tettem érte.Most ezen próbálok változtatni.

Szivesen beszélgetek hasonló érdeklődésű emberekkel. ha valakinek segíteni tudok, azt is szívesen teszem.A jótanácsokat is szivesen fogadom, igaz nem mindig fogadom el, de elolvasom a negatív kritikát is.

A számomra nem az a kérdés, hogy helye van-é a világban a passziómnak, hanem hol és mekkora? A siker és kudarc mindig kell ahhoz, hogy a helyünket megtaláljuk, akármiről is beszélünk.

Egy régi dologgal kezdeném...

Magyar népdal furulyán, a felvétel Mohán készült 2010-ben. A hangszer egy Yamaha c-s szoprán furulya, némi szoftveres símitással. Játszik és a klippet szerkesztette: Kalmár Lajos
Hungarian folksong on a flute, the picture was taken on Moha in 2010. The musical instrument single Yamaha c-s soprano flute, with some software smoothing. Playful and constructed the video clip: Kalmár Lajos

0 Tovább

Nyitány

Kalmár Lajos  Moha furulya zene népzene folk musik musik hungarian folk musik szoftveres zene pc musik Roland Shure Hohner Yamaha Anvil Audacity Reason CakewalkKalmár Lajos  Moha furulya zene népzene folk musik musik hungarian folk musik szoftveres zene pc musik Roland Shure Hohner Yamaha Anvil Audacity Reason Cakewalk

0 Tovább

Hatibacsi

blogavatar

Fújd, ki tudja meddig fújhatod :-D Blow it, who knows it till when you may blow it :-D

Utolsó kommentek