Ha zenét szeretnél megosztani, mindenképpen ajánlom az oldal tesztelését. Meglepően jó minőségbe érkezik vissza a hang. Több helyen tesztelgetem, pár éve az emberek türelmét, a puszta szomszédbosszantással már nem érem be. 

Most már ugrott annyit a házi eszköztár, hogy különbséget lehessen tenni a megosztások között. A különböző láncszemek, nem csak a hibák lehetőségét szaporitják. Valaha nagyon sokat kinlódtam a YouTube-al. A szerzői jogvédelem nevében széttorzították a a saját készítésű anyagokat is. Ha jogvédett volt, ha nem. Talán ebbe a résbe csapódott be a most emlegetett megosztó.

Egyértelműen tisztábban szól ma is, ugyan az a feltöltött video a Vimeo-n. Az alapnézettsége viszont alatta marad , akár a Videának, akár a YouTube-nak. Igaz, ha van befuttatott blogoldalad, ez annyira nem fog zavarni.

Gyakorlati tapasztalat alapján, szeretem több helyen megosztani ugyan azt a dolgot. Érdekes különbségek alakulnak ki. Ennek a valós okait én nyílván, házi eszközökkel nem fogom behatárolni. De több tényező együttes közremükődése kell bármilyen megosztás, vélt, vagy valós sikeréhez, illetve kudarcához. Az egyik része tényezőknek, éppen a ma idefirkantott minőségi különbségek. Ha valakinek van érdemi tapasztalata ezen a téren szívesen venném, ha idekopogná a véleményét!

http://vimeo.com/kalmarlajos

Jászkunsági gyerek vagyok from Kalmár Lajos on Vimeo.